Rite van de Baarmoeder

De Rite van de Baarmoeder, The Rite of the Womb volgens Inca-sjamanistische traditie, is een ceremonieel rituele inwijding waarbij een grote vrouwelijke power vrij kan komen.

Wat is de Rite van de Baarmoeder?

De Rite van de Baarmoeder, The Rite of the Womb volgens Inca-sjamanistische traditie, is een ceremonieel rituele inwijding waarbij een grote vrouwelijke power vrij kan komen. Vrouwen dragen vaak bewust óf onbewust pijn en verdriet met zich mee. De pijn en verdriet die we meedragen kan ook zijn van onze moeders, grootmoeders of zelfs trauma uit het verre verleden. Dit ritueel is een geschenk aan alle vrouwen, het is een healing en een blessing en het reactiveert jouw vrouwelijke kracht. Hierbij gaat het niet alleen om je eigen pijn of verdrietige ervaringen ( bv. miskraam, kinderloosheid, incest, geweld of andere trauma's ) die je met je meedraagt, het gaat ook over het grote collectief.
De vrouwelijke energie is al zo lang onderdrukt, ontkend en misbruikt. Door de energie van de inwijding wordt je vrouwelijke kracht, innerlijke wijsheid en schoonheid gereactiveerd. De rite van de baarmoeder brengt in alle zachtheid de creatie vanuit jouw schoot in balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop kan gaan stromen. Het moment is nu aangebroken, dat elke vrouw zich mag herinneren wie zij in de kern werkelijk is. Een soort wedergeboorte van de sterke liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn.
Lees Meer

Wat is de Rite van de Baarmoeder?

De Rite van de Baarmoeder, The Rite of the Womb volgens Inca-sjamanistische traditie, is een ceremonieel rituele inwijding waarbij een grote vrouwelijke power vrij kan komen. Vrouwen dragen vaak bewust óf onbewust pijn en verdriet met zich mee. De pijn en verdriet die we meedragen kan ook zijn van onze moeders, grootmoeders of zelfs trauma uit het verre verleden.
Dit ritueel is een geschenk aan alle vrouwen, het is een healing en een blessing en het reactiveert jouw vrouwelijke kracht. Hierbij gaat het niet alleen om je eigen pijn of verdrietige ervaringen ( bv. miskraam, kinderloosheid, incest, geweld of andere trauma’s ) die je met je meedraagt, het gaat ook over het grote collectief.

De vrouwelijke energie is al zo lang onderdrukt, ontkend en misbruikt. Door de energie van de inwijding wordt je vrouwelijke kracht, innerlijke wijsheid en schoonheid gereactiveerd.
De rite van de baarmoeder brengt in alle zachtheid de creatie vanuit jouw schoot in balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop kan gaan stromen. Het moment is nu aangebroken, dat elke vrouw zich mag herinneren wie zij in de kern werkelijk is.
Een soort wedergeboorte van de sterke liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn.

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf bevrijd hebben van het lijden. Deze vrouwenlijn wil dat wij ons, het volgende herinneren: “De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren,

maar een plek van creatie en de geboorte van leven"

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf bevrijd hebben van het lijden. Deze vrouwenlijn wil dat wij ons, het volgende herinneren: “De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren, maar een plek van

creatie en de geboorte van leven"

Voor wie is de rite bedoeld?

Deze ceremoniële inwijding is voor de vrouw die negatieve ervaringen, verdriet en trauma los wil laten, volledig in en vanuit haar eigen kracht en wijsheid wil gaan leven. Voor de vrouw die in zachtheid en veiligheid een natuurlijke balans van creatie en nieuw leven wil creëren.

De Rite van de Baarmoeder  is een krachtig geschenk aan jezelf en aan alle vrouwen wereldwijd. Wanneer je de inwijding zelf hebt ontvangen mag je het ook weer doorgeven. 

De Rite bestaat uit verbinding maken met elkaar, delen met elkaar, meditatie, muziek en natuurlijk het ceremoniële gedeelte.

Wanneer je besluit om de Rite te willen doen, ontvang je een mail waar in staat wat voor voorbereidend innerlijk werk je thuis kan doen, zodat je tijdens de Rite mag ervaren wat je los wilt laten en wilt manifesteren.  Door dit met elkaar te doen en te delen, helen we onszelf en de ander.

Wil jij in een veilige omgeving  deze bijzondere inwijding ervaren? Of wil je eerst nog meer weten over de Rite? Voel je dan welkom om contact met mij op te nemen. Direct aanmelden kan natuurlijk ook.

De Rite wordt door mij doorgeven in een 1 op 1 sessie of  1 op 2, wanneer je bijvoorbeeld met een vriendin wilt komen. Mocht je een grotere groep (max. 8 personen) hebben dan kan ik ook op locatie komen, mits je ruimte groot genoeg is. Ik neem dan zelf alle benodigdheden mee. 

Womb keeper: Anna Ansje 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op voor Meer info en/of het Maken van een Afspraak