Ervaringen van Anderen

Ik heb een prachtige ervaring met Ansje mogen hebben , de gesprekken en de healing hebben mij enorm geholpen in mijn proces. Zo blij mee. Dank je wel.
Lilian V.
Ik ben iemand die heel erg in m’n hoofd kan blijven hangen en ik wil graag meer vanuit mijn kern, vanuit mijn lijf gaan leven. Ik heb nu 3 ademsessies bij Ansje gedaan, en dit is voor mij echt de manier om meer connectie met mijn lijf te maken. Ansje zorgt voor een fijne, vertrouwde sfeer en begeleidt de sessies vanuit een voelbare liefde uit haar hart. Ik kon daardoor het analyseren en beredeneren loslaten en helemaal opgaan in mijn ademhaling. In de sessies heb ik blokkades in mijn lijf kunnen loslaten door, er door heen te ademen en dat voelt als een werkelijk loslaten, niet iets dat tijdelijk is. Aan te raden dus!
Sandra W.
Ik heb een hele fijne liefdevolle healing mogen ontvangen op het HAPPINEZ FESTIVAL van Ansje. Ik vind haar een warme, lieve en mooie vrouw. De healing heeft me erg goed gedaan.
Manon S.
Wat een bijzondere ervaring was deze Womb healing/Baarmoeder Rite. Ik kan iedereen de liefdevolle en vakkundige begeleiding van Ansje van harte aanbevelen. Werkelijk een geschenk aan jeZelf. J.K.
J.K.
Lieve Ansje, wat ben je toch een geweldig mooi mens. Eerst zou ik mijn wekelijkse privé yogales bij je hebben. Maar aangezien ik, door een ongelukkige uitglijder een blessure aan mijn schouder/nek/rug had kon dat niet doorgaan. Jij kwam direct met een andere oplossing om mij te helpen. Een Reiki healingssessie. Het was een weldaad. Maar behalve dat heeft het ook echt mijn pijn weg genomen. Ongeveer radeloos van de pijnen en 4 slechte nachten slapen kwam ik bij je binnen. Enkele uren na je behandeling ebde de pijn langzaam weg. Helemaal over is het niet. Maar het lijkt een waar WONDER wat je met me gedaan hebt. Namasté. Dikke knuffels lieverd!!! Je hebt GOUD IN JE HANDEN!!
Helen v.G.
​Ik geniet al ruim een jaar van de persoonlijke aandacht tijdens de privé Yoga lessen van Ansje! Voor mij heel belangrijk gezien mijn problemen met ademhalen door vroegkinderlijk trauma. Ook haar ademsessies zijn voor mij heel veilig en helend, ze voelt precies aan wat er nodig is en waar mijn grenzen liggen. Kortom ik kan je haar liefdevolle begeleiding van harte aanbevelen!
Angelique
Ansje ken ik al jaren als een lieve en warme vriendin. Omdat ik geintereseerd ben in yoga en er graag kennis mee wilde maken was het voor mij logisch om dit bij haar te doen tijdens een prive yoga les en aansluitend een healing. De ruimte waar Ansje dit doet is rustgevend en geeft je een vertrouwd gevoel . Alles gaat op een ontspannen manier afgepast aan mijn behoefte en kunnen. Ze heeft me op een vertrouwde liefdevolle wijze kennis laten maken met yoga. De healing was een mooie ervaring even los van spanning en stress en moeten. Nadien gaf de healing mij energie. Wat jammer dat we nu veel verder uit elkaar wonen anders zou vaker kunnen komen om mezelf rust en nadien energie te geven. Lieve Ansje de rust en warmte die je creeert in een veilige liefdevolle omgeving zegt alles over wie jij bent en in het leven staat ❤️
Rida W.
Gisteren een ongekend fijne treatment gehad van Ansje Klevering-van Wieringen... lichaam en geest versmelten weer tot een, mooie boodschappen door gekregen en anderhalf uur even van de wereld in diep contact met mijzelf... aanrader voor iedereen die even back to the Source wil komen. Dank je wel Lieve Ansje voor de prachtige heling, Namasté,
Wendy k.
Het is 7 /09/2017 om 13;00 we hebben een afspraak . Ben warrig en zenuwachtig met een lood zware rugzak in de auto rij ik naar Laren, waar ben ik wat ga ik beleven heb nog geen antwoord van mij zelf... Iets in mij gaf aan dat het goed was en zat relaxed in de auto Nadat de deur geopend was , voelde ik mij thuis en gaf mij over aan Ansje . Nu was het haar taak om mij verder te gaan begeleiden. We hadden een fijn gesprek en over de interesse die we samen hebben over bepaalde dingen in het leven. Daarna mocht ik in de healing naar het diepste in mij zelf gaan en Ansje begeleidde mij. Het is 14:14 en ik kwam terug naar moeder aarde die ik lief heb, ik heb gehuild en waarom ? Mijn energie mijn kracht mijn levenslust, mijn liefde, mijn plezier, ik was het kwijt ! Jaren lang verstopt, in mezelf gevangen door eigen emoties ! Lieve Ansje je was er ! ik weet niet wat je hebt gedaan, maakt ook niet uit. Maar na 7/09/2017 heb je mij weer terug gebracht naar mijn eigen ik ! Ben je heel dankbaar ! Liefs,
Michael
Samen met mijn moeder ben ik bij Ansje geweest voor de yoga les. We gaan wel eens naar verschillende yoga lessen als een soort 'uitje' en om te kijken hoe weer een ander soort yoga is. Via Dolfijnwellness kwam ik op de site van Ansje. Door de mooie foto's en haar verhaal sprak me dit gelijk aan. Ook de deugden bij de yoga les vonden we erg mooi en het extra bijzonder maken. Toen we bij Ansje waren, was het eigenlijk net als op de site, het zag er zo mooi uit, zo verzorgd, met mooi licht, kaarsjes, de ruimte straalde echt rust uit en aan alles was te zien/te merken dat Ansje dit met zo veel aandacht doet. Ook de yoga les; ze hielp ons net iets beter in een houding en door haar rust en interesse voelde het gelijk al vertrouwd. Door de rustige oefeningen voelde ik me gelijk al goed, ik heb whiplash klachten door een auto ongeluk van een aantal jaar geleden, Ansje hield hier rekening mee, wat voor mij goed voelde en me tegelijkertijd meer vertrouwen in mijn eigen lichaam terug gaf, ook doordat ze vertelde wat allemaal wel goed ging. Na de yoga les was er nog tijd om even na te praten met een kopje thee. Door de goede uitleg van de oefeningen hebben we ze thuis ook nog kunnen doen. Ansje, heel erg bedankt voor deze bijzondere yoga les..! Waardoor we rust voelde, maar er tegelijkertijd ook energie door kregen. Bedankt voor je aandacht, rust en oprechte interesse. We vinden je een bijzondere vrouw en de yoga les zeker voor herhaling vatbaar..! Liefs,
Rianne en Marian
Prachtige site en een top (yoga) coach een absolute aanrader.
Mabel van den Dungen
Ademhaling, je denkt er niet over na, tot je ermee aan de slag gaat en ziet en voelt wat voor invloed ademhalingstechnieken kunnen hebben. Ik werd geattendeerd door een vriendin om een 'cursus' te volgen bij de praktijk van Ansje. Het eerste consult was al verrassend om te zien wat je met ademhaling kan doen en welke vorm van ontspanning er mogelijk is. Na een paar consulten kon ik zélf, zodra ik spanning of stress voelde, mijzelf op eenvoudige wijze weer tot rust krijgen. Dit is echt een fantastische tool, zeker in mijn drukke zakelijke bestaan. Ook is de wijze waarop Ansje ademtechnieken met een healingsessie mixt heel rustgevend en een uitstekend begin van het weekend in mijn geval. Ik kan daarom Ansje en haar werkwijze, van harte aanbevelen!
Mario L.
Het was een fantastische rustgevende inzichtvolle sessie bij Ansje. De prettige atmosfeer en haar persoonlijkheid droeg daar zeker aan bij. Ik heb ervan genoten en raad iedereen aan om dit te ervaren.
Vera j.
Wat een heerlijke ochtenden heb ik bij jou ervaren. Je warme ontvangst doet mij altijd zoveel deugd! Daarnaast vind ik het heel fijn dat alle oefeningen volledig op mij en mijn lichaam worden afgestemd. Na een sessie ben ik vele malen soepeler en mijn mind is rustig. Kortom een yoga sessie bij jouw maakt voor mij heel veel verschil.
Linda S.
Yoga, meditatie & healing....dat is zo "geitenwollensokkerig" Ik ben een optimistisch hard werkende moeder al zeg ik het zelf. Ziek zijn is zwak, niet zeuren en altijd doorgaan was mijn motto. Ik begeef me in een zakelijke mannenwereld dus daar is überhaupt geen ruimte voor "vrouwengezeur". Het kwam dan ook wel van pas dat vanwege foute cellen mijn baarmoeder eruit moest na de geboorte van onze laatste. Immers zijn dan alle maandelijkse ongemakken verdwenen toch? Helaas bleef het niet bij die ene operatie, het werden er heel wat meer. Werken zag ik na elke operatie als het beste medicijn...zwak zijn was voor mietjes. Totdat mijn laatste eierstok eruit ging en ik abrupt in de overgang terecht kwam...wat een hel. Alles heb ik geprobeerd, echt alles...maar niets hielp. Via via (een man notabene) werd ik op yoga geattendeerd...poging 100 dacht ik, maar wat had ik te verliezen. Ik kwam bij Ansje terecht...die alles behalve “ geitenwollensokkerig “ was. Ik kwam in een huis waar het "warm" en rustig was. De eerste les liep ik leeg bij Ansje...de emmer was vol en alle ellende van de afgelopen 8 jaar werd er even uit gegooid. Ik ben normaal een oester, maar Ansje heeft de gave om je veilig te laten voelen...het is altijd goed. Inmiddels ben ik een jaar verder...en ja...ik sta weer aan de top van de wereld. Zonder Ansje was dat niet gelukt...zij heeft mij geleerd anders naar het leven te kijken en vooral eerlijk naar me zelf te zijn. Nee is niet zwak en ziek zijn evenmin. Dank je wel lieve Ansje...ik ben een fan 4ever
Pauline SA
Lieve Ansje, je bent zo een bijzondere vrouw met heel veel liefde en wijsheid. Ik vind het prachtig dat je je hart volgt. Dikke knuffel voor jou van mij, Margreet de V. van C.
Linda S.
Vanmorgen kwam het er eindelijk van, een sessie deugdenyoga bij Ansje Klevering-van Wieringen in de beslotenheid van haar eigen studio. Het thema was "eenvoud", de effecten van de sessie resoneerden de hele dag. Dank je wel, Ansje, wat een mooie manier om de dag te beginnen
Caroline v. L.
Lieve Ansje, wat een prachtige en liefdevolle healingsessie heb ik van jou mogen ontvangen.Je doet het met zoveel liefde en energetische schoonheid dat dit nog een week resoneerde in mij. Ik vond het ook erg prettig om van te voren eerst met elkaar af te stemmen hoe het met mij gaat en waar mijn eventuele belemmeringen zitten. Dat gaf mij naast je professionele en kundige healing ook een goed gevoel van ‘gehoord’ worden. In plaats van de verwachte vermoeidheid was ik dagen daarna nog energiek. Zelfs mijn oogwit was weer helder en mijn lijf voelde weer rustig. Geweldig!Ik verheug mij al op een volgende sessie. Liefs,
Miranda G.
Lieve Ansje, wat een prachtige en liefdevolle healingsessie heb ik van jou mogen ontvangen.Je doet het met zoveel liefde en energetische schoonheid dat dit nog een week resoneerde in mij. Ik vond het ook erg prettig om van te voren eerst met elkaar af te stemmen hoe het met mij gaat en waar mijn eventuele belemmeringen zitten. Dat gaf mij naast je professionele en kundige healing ook een goed gevoel van ‘gehoord’ worden. In plaats van de verwachte vermoeidheid was ik dagen daarna nog energiek. Zelfs mijn oogwit was weer helder en mijn lijf voelde weer rustig. Geweldig!Ik verheug mij al op een volgende sessie. Liefs,
Monique B.
Lieve Ansje, het was práchtig! Zo mooi om de Rite van de Baarmoeder mee te maken! Zo mooi zoals jij deze rite aan ons hebt doorgegeven.​Zo sereen, zo warm, zo liefdevol. Ik dank je uit het diepst van mijn hart en draag deze práchtige ervaring voor altijd met mij mee.
A.
Lieve Ansje, wat een prachtige dag was het gisteren. Het baarmoeder ritueel voelt voor mij als een nieuw begin! Jouw begeleiding maakte de ceremonie nog intenser, voor mijn gevoel ben jij hier om de rite in de wereld te zetten! Ik gun dit alle vrouwen ❤️. Lieve Ansje, ik voel een diepe dankbaarheid.
C.W.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op voor Meer info en/of het Maken van een Afspraak