Mijn Verhaal

Anna Ansje

Anna Ansje

Mijn hele jeugd en jong volwassen leven ben ik onzeker geweest over mezelf en vooral over mijn spreken, mijn praten is namelijk niet vloeiend, ik haper.
Heel lang heb ik het stotteren genoemd maar dat is het eigenlijk niet. De beste omschrijving is niet vloeiend kunnen spreken en dat heeft me in heel veel dingen weerhouden in mijn leven. Ik durfde veel niet en zo is mijn zoektocht naar heling begonnen, ik heb veel therapieën gedaan maar het had niet het gewenste resultaat.

Gelukkig ben ik zo rond mijn twintigste in aanraking gekomen met de mediamieke wereld, healing-, yoga-, adem-coaching en meditatie sessies bij anderen, waardoor ik eindelijk écht contact ging maken met mijn lijf, vertrouwen en veiligheid ging opbouwen om te mogen zijn wie ik echt ben en daar hoort soms niet vloeiend spreken ook bij. 

Dit heeft mij zoveel vertrouwen, kracht, rust, balans en mooie inzichten gegeven dat ik écht ben gaan leven, helemaal in het hier en nu en voel ik een diep verlangen om dit met anderen te delen. 

Het is dan ook mijn diepe intentie en passie om anderen ook te laten zien én voelen hoe fijn het is om te ervaren dat je goed genoeg bent. Dat angst en/of blokkades je niet hoeven te weerhouden van het leven van je volle potentieel. Dat het veilig is om door middel van het ontwikkelen en bevorderen van je eigen wijsheid èn je gevoel, je bij je ware zelf kunt komen.  Door (adem) coaching, healing, meditatie/visualisatie oefeningen te doen, verbinding te durven/kunnen maken met je eigen hart,  je lichaam én je ziel. Hoe je van je eventuele ‘zwakte’ je grootste kracht kunt maken.

Heel graag wil ik met jou kijken, hoe we daar samen aan kunnen werken zodat je helemaal vanuit jouw eigen kracht, wijsheid, hart en vertrouwen,  het leven kunt gaan leven dat jij wilt leven. 

Voor mij is mijn droom uitgekomen, toen ik eind 2012 een heel belangrijke stap in mijn leven heb gezet,  mijn vaste baan heb opgezegd en vanuit mijn hart heb gekozen voor dit spannende nieuwe pad.

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk. 

Warme groet, Anna Ansje

In 2008 en 2009 heb ik Reiki 1e en 2e graad (volgens het officiële Ursui Systeem) gevolgd. (Spiritueel centrum Mahatma)

Sinds 2013 ben ik officieel deugden yoga docent. (Dolfijnwellness)

In mei 2014 ben ik geslaagd voor de opleiding tot ademcoach en ben ik gecertificeerd ademcoach. (Herleva)

September 2014 de workshop ‘Helen vanuit het Hart’ gevolgd. (Raphaels Bron) 

In mei en september 2015 en 2016, heb ik de Shin Do healing 1, 2 en 3 opleidingen gedaan in Amsterdam.
(Mundo Armonia Hollanda)

In 2015 heb ik het eerste jaar intuïtieve en mediamieke ontwikkeling gevolgd. (Praktijk de Zee) 

In 2017 heb ik een engelen-wijsheid opleiding afgerond. (Levenscollege)

In 2017 heb de opleiding tot levensbronnen coach gedaan. (Levenscollege)

In 2018 heb ik de Mahatma Avatar van Synthese Basic gevolgd en in 2019 de Mahatma Avatar van Synthese Master training afgerond. (One Consciousness Academy)

In 2019 / 2020 heb ik diverse workshops gevolgd tot Sjamanistisch Practitioner (Definest)

In 2021 heb ik een 3 jarige mediumschaps-opleiding afgerond. (Praktijk Janneke Leber) 

Zeer regelmatig volg ik workshops, en doe ik bij-of nascholing op al deze gebieden, omdat ik up-to-date wil blijven en altijd wil blijven leren.  
Ik prijs mij zeer gelukkig dat ik dit prachtige werk, vanuit het diepst van mijn hart mag doen.

​Het leven is en blijft voor mij een liefdevol, inspirerend en boeiend leerproces.

Van harte hoop ik jou binnenkort te ontmoeten

Namasté, Anna Ansje

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op voor Meer info en/of het Maken van een Afspraak