Healing

​Onder healing/heling (helen) wordt verstaan opnieuw een ‘totaal’ mens worden, in evenwicht met jezelf, je sociale omgeving en het universum.

Coaching en Healing

Na een algemeen intake gesprek beginnen we met de coach sessie om vervolgens hetgeen besproken​ te integreren via een healing behandeling. ​Onder healing/heling (helen) wordt verstaan opnieuw een ‘totaal’ mens worden, in evenwicht met jezelf, je sociale omgeving en het universum. Tijdens een healing wordt je welzijn bevorderd via bewerking van het energieveld (aura) dat ieder mens om zich heen heeft. Het activeert het zelf helend vermogen van lichaam en geest én brengt je (weer) in verbinding met je innerlijke wijsheid.
Tijdens een healing sessie, maak ik gebruik van verschillende healing technieken. Ik laat me vooral leiden door mijn intuïtie wat er ​aangeraakt en geheeld mag worden op dat moment, volledig in samenwerking met de ongeziene wereld voel ik mij instrument en ben ik kanaal voor heling.
Lees Meer

Coaching & Healing

Na een algemeen intake gesprek beginnen we met de coach sessie om vervolgens hetgeen besproken​ te integreren via een healing behandeling.
​Onder healing/heling (helen) wordt verstaan opnieuw een ‘totaal’ mens worden, in evenwicht met jezelf, je sociale omgeving en het universum. Tijdens een healing wordt je welzijn bevorderd via bewerking van het energieveld (aura) dat ieder mens om zich heen heeft. Het activeert het zelf helend vermogen van lichaam en geest én brengt je (weer) in verbinding met je innerlijke wijsheid.

Tijdens een healing sessie, maak ik gebruik van verschillende healing technieken. Ik laat me vooral leiden door mijn intuïtie wat er ​aangeraakt en geheeld mag worden op dat moment, volledig in samenwerking met de ongeziene wereld voel ik mij instrument en ben ik kanaal voor heling.

If trauma can be passed down from generation to generation, so can your healing

Rigpa Energetic Healing

Ontdek Rigpa healing ! (voorheen Sin-Do genoemd) 
Dit energetische Tibetaanse healings-systeem is zeer krachtig en revolutionair.  De personen die ingewijd zijn (waaronder ook reguliere artsen en therapeuten) hebben gezien/ervaren hoe ze, soms al 1 sessie verrassende resultaten kunnen boeken. Dit systeem werkt meteen samen met de trillingen van iedere persoon. Het is duizenden jaren geleden gecreëerd door Budistische Tibetaanse Monniken, gebaseerd op de Buddha leer.  Rigpa werd alleen onderling doorgegeven en gebruikt. Deze technieken waren tot voor 25 jaar hermetisch afgesloten én geheim, de laatste jaren worden ze gelukkig steeds meer gedeeld met de rest van de wereld.

Reiki healing

Reiki, volgens het Usui systeem, is begin deze eeuw in Japan ontwikkeld. De oorspronkelijke Japanse naam is Usui Shiki Ryoho. Mikao Usui is degene die de methode heeft ontwikkeld in 1920 en in de laatste 6 jaar van zijn leven via zijn Reiki school heeft doorgegeven. Zijn opvolger was Dr. Chujiro Hayashi, een voormalig generaal/arts in het leger. Rond het uitbreken van de tweede wereldoorlog is het Usui-systeem als ‘school’ overgegaan naar Hawayo Takata, zij heeft Reiki naar Hawai gebracht, waardoor het nu in de hele wereld beschikbaar is. Zij heeft Reiki meer dan 40 jaar beoefend en onder andere naar de Verenigde Staten en Canada gebracht. Tijdens de laatste jaren van haar leven heeft zij meer dan twintig Reiki-masters wereld wijd, ingewijd.   

REI= GEEST, ZIEL
KI= ENERGIE, LEVENSKRACHT

Reiki is een methode die helend werkt op alle niveaus en is voor velen de manier om met stress om te  gaan en het leven te verdiepen. Anderen vinden in Reiki juist een methode om hun fysieke signalen om te buigen naar een algemeen welzijn, gezond lichaam en beter functioneren.

Tijdens een healing/reiki sessie help ik je om weer in verbinding te komen met je innerlijke wijsheid. Hierdoor kun je beter in contact komen met je eigenliefde en levensenergie. Negatieve gedachten en gevoelens kunnen worden aangepakt zodat je niet hoeft te blijven hangen in een neerwaartse spiraal. Energetische blokkades, die door een bepaald leefpatroon, stress of traumatische omstandigheden opgebouwd zijn en vaak de oorzaak van o.a. vermoeidheid, verminderde weerstand, somberheid en angsten, kunnen losgelaten worden. 

Helen uit het hart

Healing door heel goed in te voelen wat je nodig hebt en o.a. jouw trilling te verhogen tot een hoger, helend niveau. Helpen door je fysieke en mentale blokkades te verlichten en los te laten. 
Een sessie zorgt voor een optimale werking van de energiebanen zodat de energie weer vrijer kan stromen. Je voelt direct de werking naar meer balans tussen lichaam en geest. 

Access Bars Healing

Access Bars zijn 32 punten op je hoofd, die als ze zachtjes worden aangeraakt moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jouw belemmerd om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Via deze weg kun je (alles) loslaten.    

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op voor Meer info en/of het Maken van een Afspraak