Holistische Coaching

Holisme is gestoeld op het principe dat alles met elkaar in verbinding staat: fysiek (lichamelijk), emotioneel (emoties), mentaal (gedachten, overtuigingen) energetisch (vanuit energetisch oogpunt, chakra-leer e.d.) en spiritueel niveau (dieperliggende oorzaak van de klacht).

Holistische Coaching

In onze huidige maatschappij zien we dat verbinding steeds belangrijker wordt. Een holistisch coach gaat uit van het idee dat alles met elkaar in verbinding staat; alles is één geheel. Ik zie daarom mijn cliënten ook als één geheel. Het oorspronkelijke woord voor ‘geheel en allesomvattend’ is holistisch. Holisme is gestoeld op het principe dat alles met elkaar in verbinding staat, door uit te gaan van vijf holistische niveaus: fysiek (lichamelijk), emotioneel (emoties), mentaal (gedachten, overtuigingen) energetisch (vanuit energetisch oogpunt, chakra-leer e.d.) en spiritueel niveau (dieperliggende oorzaak van de klacht). Door alle niveaus samen in balans te brengen, behandel je als holistisch coach dus niet slechts de klacht, maar juist de oorzaak ervan.
Ik ga er vanuit dat iedereen in de kern al heel en compleet is. Alleen zijn we het als mensen soms vergeten. In de basis ben je namelijk al heel en compleet en van daaruit gaan we werken. Hierdoor kom je weer helemaal terug bij wie je in wezen al bent. Je komt weer in contact met je zelf, je eigen liefde, je hart. Je mag je weer herinneringen wie je ècht bent.
Lees Meer

Holistische Coaching

In onze huidige maatschappij zien we dat verbinding steeds belangrijker wordt. Een holistisch coach gaat uit van het idee dat alles met elkaar in verbinding staat; alles is één geheel.
Ik zie daarom mijn cliënten ook als één geheel. Het oorspronkelijke woord voor ‘geheel en allesomvattend’ is holistisch. Holisme is gestoeld op het principe dat alles met elkaar in verbinding staat, door uit te gaan van vijf holistische niveaus: fysiek (lichamelijk), emotioneel (emoties), mentaal (gedachten, overtuigingen) energetisch (vanuit energetisch oogpunt, chakra-leer e.d.) en spiritueel niveau (dieperliggende oorzaak van de klacht).
Door alle niveaus samen in balans te brengen, behandel je als holistisch coach dus niet slechts de klacht, maar juist de oorzaak ervan.

Ik ga er vanuit dat iedereen in de kern al heel en compleet is. Alleen zijn we het als mensen vaak vergeten. In de basis ben je namelijk al heel en compleet en van daaruit gaan we werken. Hierdoor kom je weer helemaal terug bij wie je in wezen al bent. Je komt weer in contact met je zelf, je eigen liefde, je hart. Je mag je weer herinneringen wie je ècht bent.

Ik werk vanuit verschillende coachings vormen, intuïtie en energetisch lichaamswerk.

Health is a Relationship Between You and Your Body

Levensbronnen coaching

Levensbronnen coaching gaat over levenswijsheid en groei, hoe je op een eenvoudige en praktische wijze inzichten in je leven kunt krijgen.

Het is een bewustwordings proces over groeien, ontwikkelen, gedrag en waarom je in dit leven wil zijn, hoe je wilt leven vanuit verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Een proces van persoonlijk- en verbonden leiderschap.

De levensbronnen gaan in eerste instantie over voelen om het daarna met het verstand te begrijpen.

Emotioneel Freedom techniek

Emotioneel Freedom techniek (EFT) wordt ook wel Meridiaan Tapping of kortweg Tappen genoemd. Het is een manier van werken waarbij je door het zgn. kloppen op vaste meridiaan punten (acupunctuur punten) en je concentreren op hetgeen waar je aan wilt werken, in zeer korte tijd verbetering in je gezondheid kunt bereiken. Zowel op lichamelijk als geestelijk niveau.

Je zou kunnen zeggen dat het een vorm van acupunctuur zonder naalden is. Dat is namelijk het leuke van EFT, het is simpel, je kunt het makkelijk leren en het werkt.

Kort uitgelegd werkt het zo doordat wij energie zijn, die onder andere via meridianen door ons lichaam stroomt. Ons denken produceert voortdurend gedachten, positieve en negatieve. EFT gaat er van uit dat teveel negatieve gedachten zorgen voor blokkades in deze energie stromen en deze blokkades creëren weer negatieve gevoelens en soms ziekten.

EFT zorgt ervoor dat deze blokkades zich kunnen oplossen, hierdoor kan de energie weer vrijelijk stromen en kun je je beter, gelukkiger en gezonder gaan voelen.

Waarom Ohm at Home?

De momenten in ons leven waarin we tegen problemen aanlopen, kunnen we ook gebruiken om te groeien en te transformeren.

Als je bijvoorbeeld één of meerdere van onderstaande thema’s herkent en hier mee aan de slag wilt, voel je dan welkom bij mij om jezelf te ontwikkelen, los te komen van patronen die je niet meer dienen en tijd en ruimte te ervaren voor jezelf.

Ben je toe aan meer tijd voor jezelf? 

Ben je Bezig met een innerlijke zoektocht?

Ervaar je veel stress in je dagelijks leven?

Heb je last van oververmoeidheid?

Heb je problemen met ademen / hyperventileren?

Ben je ziek of herstellende van een operatie? 

Heb je een groot verlies geleden?

Wil je fysiek fitter worden en je geest tot rust brengen?

Wil je (meer) verbinding maken met je lichaam? 

Wil je stoppen met het leven vanuit angst?

Wil je (meer) liefde voor jezelf ervaren?

Ben je toe aan het leven van je eigen wijsheid, kracht en potentieel? 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op voor Meer info en/of het Maken van een Afspraak